A hónap utolsó hetének Instagram képei
2021/02/28

Ismét összegyűlt néhány kép Kiki Insta oldalán, melyeket már Ti is megtalálhattok a galériában. Ha már a galériáról esik szó, egyre több kép kerül fel, folyamatos a feltöltés. Már az összes fotósorozat megtalálható kedvencünkről, illetve a megjelenések 2017-2019-ig. Érdemes benéznetek és szemezgetni kicsit. 🙂

Az első képen párjával Christian Coppolával láthatjuk, melyen kedvencünk egy sok vasárnappal ezelőttire emlékszik vissza, vélhetően, amikor egy csodás napja volt.

A második képen Kiernan három kutyus társaságában guggol – az egyik Frankie, a saját a kutyusa -, és a halak jegyre jellemző néhány sor van mindegyikük alatt. Kiki bejegyzéséhez azt írta, “boldog halak időszakot @notallgeminis”. A @notallgeminis Instagram oldal asztrológiai mémeket szokott megosztani.

A harmadik képen Kiki egy Miu Miu ruhát visel, melyet a 21. Women’s Tales digitális premierjére vett fel. A Miu Miu márka 2011 óta készít rövid filmeket a téli és nyári kollekcióihoz, 2012-től kezdve a téli rövid filmeket a Velencei Nemzetközi Film Fesztiválon mutatják be, míg a nyáriakat a New York Divathéten. A rendezők a kisfilmek felvételekor szabad kezet kapnak, egyetlen kikötés ugyebár, hogy csak a márka termékeit használhatják. Az idei premier a pandémia miatt sajnos nem lehetséges a megszokott módon, így digitális premierre került sor, melyen kedvencünk is “részt vett”. Az idei nyári kollekciós kisfilm címe Shangri-La és Isabel Sandoval rendezte. A Women’s Tale-el kapcsolatos tartalmakat a @miumiu Instagram oldalán, vagy a #MiuMiuWomensTales hashtag-re keresve találjátok, illetve a Miu Miu hivatalos oldalán, ide kattintva.

Az utolsó képen, amit a héten Kiki feltöltött ő és kutyusa Frankie látható, és csak annyit fűzött hozzá “akartam egy szép családi fotót :)”. Hát igen Kiki, sikerült. 😀

Gallery
Közösségi média | Social MediaSzólj hozzá Te is!


Hozzászólás: