A Riverdale atyja megerősítette: lehetségesebb a crossover, mint valaha
2021/02/24

Amikor a Netflix 4 évad után elkaszálta a C.A.O.S.-t a rajongók nagyon csalódottak voltak, hogy nem kapták meg azt a Riverdale crossovert, amire annyira vártak. De az esély még mindig megvan arra, hogy a két világ kereszteződjön. Roberto Aguirre-Sacasa szerint – aki mindkét sorozat kreátora -, lehetséges, hogy Sabrina hamarosan megjelenik Riverdale-ben.

Roberto már évek óta dolgozik azon, hogy a két képregény adaptáció crossover-ét létrehozza. A C.A.O.S eredetileg azért jött létre, hogy a Riverdale társsorozataként sugározza a The CW, de végül a Netflix-en landolt és 4 évadot élt meg. 2020 júliusában annak fényében, hogy a Netflix törölte a sorozatot, Roberto hivatalos Twitter oldalán vázolt fel egy lehetséges crossovert.

“Köszönöm az összes szeretetet #sabrinanetflix rajongók. A negyedik évad az eddigi legjobb, de az ötödik, a ‘Witch War’ az valami ELKÉPESZTŐ LESZ.” – tweetelte Roberto.

A C.A.O.S. sztárja készen áll rá, hogy megjelenjen Riverdale-ben

Még 2020 decemberében, mielőtt megjelent volna az utolsó évada a sorozatnak, Kiernan Shipka izgatottan nyilatkozott a Riverdale crossover-ről:

“Őszintén, azt gondolom, hogy Riverdale-nek, hasznára válna egy boszorkány.” – mondta a CBR-nek.

“Rengetegen dolgon mennek keresztül, szükségük lenne valamilyen égi történésre, akármilyenre! Szükségük lenne egy kis extra erőre. Valakire, aki ismeri a reinkarnációt, a nekromanciát, szüksége lenne erre a világuknak, és nem tudom, szerintem csak klassz móka lenne ha ez a két világ valamikor találkozna.” – folytatta Shipka.

Az alkotó megerősítette, hogy a Sabrina és a Riverdale crossover-e igazán valóságos dolog.

A C.A.O.S kaszájának ellenére Aguirre-Sacasa megjegyezte, hogy Greendale univerzuma tovább bővül a képregényeiben.

“Elmondanám, hogy sok beszélgetést folytattunk arról, hogyan lehetne a karaktereket eljuttatni Katy Keene-től Riverdale-ig, és Sabrinától Riverdale-ig. Tehát ez most esélyesebb, mint eddig bármikor.” – mondta el Alberto az ET-nek.

Még 2020 novemberében az író megosztott egy Riverdale 5. évados posztert, amin egy kéz nyúl ki a sírból, azzal a felirattal, hogy “Semmi nem marad örökké eltemetve.”

Egyes rajongók szerint ez valami természetfeletti dologra utal. És ha ez így van, akkor ez azt jelenti, hogy Sabrina Spellman világa valamilyen módon megjelenik majd Riverdale-ben.

Természetesen ezek csak spekulációk, nincs más dolga a rajongóknak, mint várni, mi fog történni. Addig is a Riverdale új epizódokkal jelentkezik szerda esténként a CW-n, a Sabrina hátborzongató kalandjainak pedig mind a 4 évada megtalálható a Netfliex-en.Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: