Az év első paparazzi képei és Insta fotók
2021/03/07

Végre valami újdonság is érkezett az Instagram képeken kívül kedvencünkről, méghozzá az idei év első paprazzi képei. Kiki-t még pénteken kapták lencsevégre, amint Beverly Hills utcáin sétál edzésre menet. Laza szettet és sport cipőt viselt, amit egy csinos kis táskával és napszemüveggel dobott fel. Róla se hiányzott az elmaradhatatlan maszk. 27 képet tekinthettek meg a galériában.

Természetesen a héten is került fel néhány új kép Instagramra. Az első képen Kiernan 10 évvel ezelőtt látható January Jones színésznővel, aki a Mad Men sorozatban a Kiki által megformált Sally Draper édesanyját, Betty Draper-t alakította. January saját Instagram oldalára töltött fel egy képet magáról, ami a 2011-es Golden Globes Díjátadón készült, és egyet, ami most, ugyanabban a ruhában. January a képhez azt írta viccesen, hogy 10 évvel később is szinte fitten néz ki az akkori ruhájában, az eltérésekről gyermeke születése és a fánkok tehetnek. Kiernan saját oldalán osztott meg három képet, egy közöset, egyet a színésznőről és magáról, ahogyan ő is felvette a régi darabot. A két színésznő között aranyos párbeszéd bontakozott ki a közösségi oldalon:

@kiernanshipka: hé, @januaryjones, úgy hallottam felvesszük a 10 évvel ezelőtti Golden Globes ruhánkat.
@januaryjones: és te is beleférsz még a ruhádba? 😜
@kiernanshipka: Nem tudom becipzározni. Nagyon nem.

Idén a pandémia miatt online keretek között került sor a Valentino Act Collection 2021-2022-es őszi/téli kollekciójának bemutatójára, melyen virtuálisan ugyan, de Kiki is tiszteletét tette. A harmadik képen erről látható egy fotó, melyen kedvencünk egy Valentino Garavani római szegecses kis táskát és ugyanebből a kollekcióból egy hátul nyitott balett cipőt visel. Az új kollekcióról és a bemutatóról a Valentino hivatalos oldalán ide kattintva tudtok tájékozódni. Kiernan a képhez azt írta, “Micsoda csodás bemutató @maisonvalentino, köszönöm, hogy az otthonomban is velem vagytok.”

Március 3.-án szintén a Valentino Act Collection kapcsán került sor Christian Coppola rendezésében és Kiernan, Zuri Marley illetve Lilliya Scarlett Reid részvételével egy Instagram Live-ra, mely az “Improvizálj Coppolával” címet kapta. Kiki a live-ban szintén Valentino kiegészítőket viselt. Néhány kivágott képet is megtekinthettek a live-ból, melyeket Instagramról gyűjtöttem össze.

Gallery
Paparazzi | Candids
Közösségi média | Social MediaSzólj hozzá Te is!


Hozzászólás: