Badger kutyus örökbe adása, The Kiernan – Mocha fánk
2021/04/28

Mint azt tudjátok Kiernan rajong a kutyusokért, ez különösen igaz saját kedvencére, Frankie-re, a fekete nőstény Németjuhász kutyusára. Így nem meglepő, hogy egy olyan kampány lett a következő szívügye, ahol ezen fajta kutyusok örökbefogadását segíti.

Kiki a napokban ideiglenesen magához vette a kölyök kutyus Badger-t (teljes nevén Badger von Bachfield) és arra kéri a Los Angeles és környékén élőket, hogy aki teheti, fogadja véglegesen örökbe a kutyust, hogy végre egy szerető otthonra leljen. A Westside German Sheperd Rescue of Los Angeles hivatalos weboldalon a következő kis leírás olvasható Badger-ről:

Badger von Bachfield
Badger egy imádnivaló 4 hónapos Németjuhász keverék kutyus, jelenleg 24 kg, de mire felnő, akár 70-80kg is lehet. Nem lehet tudni, pontosan milyen másik kutyus fajtával keveredett, de szinte Disney mesébe illik. Papírforma szerint Németjuhász, de van némi találgatás arra vonatkozóan, hogy akár Bernáthegyi vér is csörgedezik az ereiben. Szelíd, tehát kisgyermekes családok mellé is ideális társ lehet.

Kiernan Instagram Storyja szerint Badger ellenállhatatlan cukiság, igazi sármőr. Róla és a kutyusról láthatunk is pár képet, a hivatalos oldalon pedig még többet Badger-ről.

Ha már kutyák, új képek jelentek meg Frankie-ről is, aki vélhetően még Karácsony környékén boldogan heverészett Kiki kanapéján és mikor elálmosodott kényelmesen, párnával a feje alatt, betakarózva aludt el.

A new york-i Wildair étterem már egy ideje kollaborál bizonyos személyekkel, hírességekkel (pl. Debby Ryan) a Friends Doughnats at Wildair keretein belül. Ez annyit tesz, hogy a desszertek és borok forgalmazásával foglalkozó cég, egy-egy napon az adott személy által inspirált édességet teszi az étlapra. Kiki a mai napon került sorra, a róla elnevezett The Kiernan Mocha Fánkkal, melyet a kávé, csokimáz, kávétorta darabok, csoki chips és ropogós karamell tesznek különlegessé. Ezek a fánkok limitált mennyiségben kaphatóak és nagyon hamar el szoktak fogyni.

Gallery
Közösségi média | Social MediaSzólj hozzá Te is!


Hozzászólás: