Elmaradt közösségi média hírek, képek
2021/07/28

Sziasztok! Elnézést a hosszas kimaradásért, de sajnos jó okom volt a távollétre, eltörtem a bokám, és bár próbálkoztam eleinte a frissítéssel, végül nem igazán jött össze, inkább a gyógyulásra koncentráltam. Persze nem vagyok még százas, a java csak most jön, de most már úgy érzem, hogy tudok az oldallal is érdemben foglalkozni.

Kezdetnek el is hoztam Nektek az elmúlt időszak közösségi média képeit, amiből jó néhány felgyűlt az elmúlt hetekben. Nem emelek ki minden egyes szelfit, de azért a lényegesebb momentumokat kiragadom Nektek, a többit pedig a galériában találhatjátok majd meg.

Június 01.-én ünnepelte Kiernan párja Chiristian Coppola 28. születésnapját, mely alkalmából természetesen kedvencünk is felköszöntötte, és természetesen néhány közös képet is posztolt Instagramon. “Boldog születésnapot drága @ccopp. Megfűszerezed az életem.” – írta Kiki a posztjában.

Szintén június elején ünnepelte 27. születésnapját Gavin Leatherwood, Kiernan a következő szavakkal köszöntötte barátját: “Boldog születésnapot te csődör. Nagyon szeretlek @gavinleatherwood”. Pontosan egy hónapra rá kedvencünk és Gavin is feltöltött Instagramra néhány közös képet, melyek egy közös fotózás kulisszái mögé engednek betekintést. Hogy milyen fotózás volt ez, mihez készültek a képek, erről egyelőre nincs bővebb információ, de nagyon aranyosak együtt.

Szintén júniusban Kiki Apák Napja alkalmából feltöltött egy közös képet édesapjával, melyen még kisbabaként láthatjuk kedvencünket. A kép aláírást nem bonyolította túl, csak annyit írt, de ez mindent elmond: “Szeretlek Apa”.

Június 14-én előkerült négy fotó, amin Kiki egy los angeles-i repülőgépjárat pilótáival fotózkodott és természetesen ebben a hónapban is készült pár szelfi róla, többek között a Nemzetközi Szelfi Napon.

Július 4-én, az az a Függetlenség napján Kiernan barátjával Christian Coppolával és néhány barátjukkal ünnepelt, mint Charlie Oldman, Charlie Puth és Charlie Christi (a három Charlie :D), természetesen képek is készültek. Július 9-én Kiki és párja pedig talpig feketében pózoltak egy szintén fekete Chevy Suburban előtt.

Miután a járványhelyzet is kicsit enyhült az USA-ban, Kiki is kihasználta ezt és több barátjával találkozott az utóbbi időben, köztük egy Sofia nevű barátnőjével, Charlie Christie-vel, akivel a július 4.-ét is töltötték és Jacob Elordi színésszel.

Gallery
Közösségi média | Social MediaSzólj hozzá Te is!


Hozzászólás: