#FashionMindfullness kihívás
2021/04/25

January Jones április 22.-én egy kihívásra invitálta meg kedvencünket. A thredUp márka nemrég meghirdette a #FashionMindfullness kihívást, mely azt a célt hivatott elérni, hogy a fenntarthatóság jegyében 7 napon keresztül, 7 apró szokással csökkenteni tudják a divat által létrejött pazarlást. Amennyiben 1 millió ember részt vesz a kihívásban és olyan terméket, ruhát választ, ami a fenntarthatóság szem előtt tartásával készült vagy használt, akkor ez alatt a 7 nap alatt 40 millió fontnyi szén-dioxid kibocsátást lehet megszüntetni.

January boldogan csatlakozott a kihíváshoz és természetesen kedvencünk sem mondott erre nemet. Instagram Story-ban reagált January felkérésére, és lelkesen beszélt a kihívásról. Szerinte nem csak cukik ezek a ruhák, de a bolygónk megmentésében is hatalmas szerepe van a fenntarthatóságnak. A story végén megkéri a közönségét arra, hogy csatlakozzanak hozzá és Jenhez. A @KiernanSBrazil Twitter oldalának köszönhetően ti is megtudjátok nézni ezeket a videókat.


Az elmúlt napokból néhány Instagram képet is hoztam nektek. Az első képen Kiki egy Maldon márkájú különleges tengeri sót tart a kezében, amit zöldségekre, húsokra, vajra stb. szoktak szórni közvetlenül a tálalás előtt. A második kép már a #FashionMindfullness kihívás jegyében készült és Kiki egy thredUP ruhát visel, ezt láthattuk rajta az Instagram Storyban is. A harmadik és negyedik képet Kiernan Sam Corlett (Caliban karakterét alakította a C.A.O.S.-ban) születésnapja alkalmából töltötte fel, és csak ennyit fűzött hozzá: “Boldog Születésnapot a kedvenc ellenségemnek/férjemnek.” Az ötödik képen kedvencünk vélhetően a második kihívás napjának képét töltötte fel.

Gallery
Közösségi média | Social MediaSzólj hozzá Te is!


Hozzászólás: