Film hírek – Kiernan érkező projektjei
2023/03/11

Kedvencünk mostanság több filmes projektben is részt vesz/vett, melyek hamarosan bemutatásra kerülnek/kerülhetnek. Ezekről gyűjtöttem Nektek össze a legfrissebb információkat.

A Wildflower érkezik a leghamarabb, erről már több bejegyzést is olvashattatok az elmúlt hetekben, március 17-én kerül a mozikba, majd március 21-én a streaming szolgáltatókon is elérhető lesz, még a kérdés az, hogy hova is érkezik majd pontosan. A filmhez előkerült még két kisebb video a Momentum Pictures jóvoltából. – ugyanitt kerestetik a válasz, hogy ha valaki tudja, hogyan lehet kisebbre venni ezeket a beágyazott Twitter videókat, lekötelez vele, ha elárulja.

A másik projekt, amit várunk hamarosan, az a The White House Plumbers sorozat lesz, mely a HBO Max-on fog debütálni. Az eddigi híresztelések arról szóltak, hogy idén március 19-én érkezik majd a streaming-re, de ez a dátum úgy tűnik májusra fog tolódni, még nincs pontos megjelenés. Előzetessel viszont tudok szolgálni, pár pillanatig Kiernan-t is láthatjuk benne, aki Kevan Hunt bőrébe bújik majd.

A harmadik film, melyről a Variety nemrég közölt le egy cikket, az a Maximum Truth politikai dokumentum vígjáték, melyet David Stassen rendezett és többek között olyan színeszeket jegyez, mint Dylan O’Brien (Teen Wolf, Az útvesztő), Ike Brainholtz (Suicide Squad, The Mindy Project). A film jogai a Momentum Pictures-hoz kerültek és várhatóan idén ősszel kerül majd a mozikba.

A film egy dokumentumfilmes stáb történetét meséli el, akik egy politikai szélhámost, Rick Klingmant követnek nyomon, aki a rivális kongresszus jelöltjét szeretné legyőzni. Kiernan szerepe a filmben egyelőre nem ismert, de kaptunk pár képet, amik a forgatáson készültek, ebből egyet már régebben láthattunk, de akkor még tudtuk, hogy ez egy projektnek a része.

A negyedik film, amit várunk az a Sweethearts, melynek a forgatásai már befejeződtek, a filmet Jordan Weiss rendezte és februárban írta ki közösségi oldalára, hogy a film hangkeverése is kész van. A főszerepben Kiernan mellett Nico Hiraga-t (Milyen lesz a búcsú után?) láthatjuk majd és a spanyol Vogue-ban megjelent cikk szerint, akár már idén a mozikba kerülhet a film. Műfaját tekintve a film vígjáték, mely két főiskolai gólya barátságáról szól, akik szakítanak középiskolai szerelmeikkel. Néhány BTS képet hoztam el Nektek a filmből.

Még mindig nem értünk a végére, ugyanis az ötödik projekt, amin kedvencünk dolgozott, de februárban befejeződtek a forgatások, az a Red One volt, melyben Dwayne Johnson és Chris Evans mellett fog feltűnni, de szerepe és a film bővebb története egyelőre nem ismert, az IMDB adatlapja szerint műfaja akció/kaland/vígjáték és Jake Kasdan rendezi. Szintén az IMDB-n van fent néhány kép a készülő filmből, illetve annyit tudunk, hogy a film a karácsonyi mitológiát szeretné majd kicsit újragondolni és az Amazon Prime Video-n jelenik majd meg az ünnepi időszakban, szintén idénre ígérve. Sajnos a forgatások alatt egy kép sem jelent meg kedvencünről.

Az utolsó várható film az a Totally Killer, mely egy horror-vígjáték lesz és története szerint a főhős visszautazik 1987-be, hogy megakadályozza édesanyja meggyilkolását. Kiernan a filmben Jamie karakterét fogja alakítani, mellette a filmben feltűnik majd többek között Julie Bowen (Modern család), Lochlyn Munro (Riverdale), Olivia Holt (Harcra fel) és Charlie Gillespie (Julie and the Phantoms). A filmben Olivia és Charlie, Kiernan karakterének szüleinek fiatalkori énjét fogják alakítani. Charlie nemrég egy rövid videóban beszélt a filmről. A film az Amazon-on fog megjelenni.

Mint látjátok, nem lesz hiányunk filmekből és sorozatokból, melyekben kedvencünk feltűnik majd, akár főszerepben vagy mellékszerepben. Az lehet, hogy túl szép, hogy mindet láthassuk az idén, de bízzunk a legjobbakban és közelgő új projektekben is.

Gallery
Filmek & Sorozatok | Movies & SeriesSzólj hozzá Te is!


Hozzászólás: