Instagram interjú Tommy Didario-val
2021/03/19

Nem is olyan régen, még január 26.-án a #LetsStayTogether Instagram Live keretében Tommy Didario műsorvezető már készített interjút Kiki-vel. Március 16.-án ismét a Sabrina egyik sztárját Lucy Davis-t (Hilda néni) hívta meg egy csevejre, illetve vendégként Kiernan is megjelent az élő interjú közepe táján és együtt beszélgettek tovább.

A fő vonal Kiki és Lucy kapcsolata volt, mely mint kiderült igencsak szoros a két színésznő között. Több, mint egy éve találkoztak utoljára, amikor tavaly februárban lezárult a C.A.O.S. 4. évadának a forgatása. Szó esett arról, hogy mit gondoltak egymásról, mi volt az első benyomásuk. Kiki egyből érezte, hogy Lucy lesz az igazi Hilda néni szerepére, míg kollégája imádta őt a Mad Men-ben, aminek egy spin off verziót is eltudna képzelni Kiernan karaktere Sally Draper főszereplésével. Lucy szerint kedvencünk sokkal érettebb és bölcsebb a koránál, így többször rácsodálkozott arra milyen fiatal valójában.

Tommy kérdéseire elmesélték melyik volt a kedvenc közös jelenetük, Kiki szerette azt, amikor Hilda néni anyáskodva megnyugtatta, törődött Sabrinával. Nosztalgiáztak a forgatások nehézségeiről, arról, hogy Kiernan már szinte bárhol tudott csendes pihenőt tartani, akár egy székben képes volt egy gyors szundira, annyira kimerült volt. Lucy szerint Kiernan szuperül hozta a két Sabrina karaktert is.

Komolyabb témát is érintettek, amikor Tommy rákérdezett, mit üzennének fiatalabb énjüknek, hiszen tudja, hogy mindkét nőnek fontos a metálhigiéné. Lucy fiatalkorában nagyon sokat foglalkozott azzal mit gondolnak róla mások, étkezési zavarai is voltak és hogy sok ember nem értette meg ezeket a dolgokat, ami valójában jó, mivel ők ezt nem élték át. A mostani helyzetet is nehezebben éli meg. Kiki pedig nem csinálna semmit másképpen, annyit javasolna fiatalabb énjének, hogy legyen türelmes, élvezze az utazást, nem baj, ha hibázik, ezekből fog majd később tanulni.

Az interjú végén Tommy a rajongók kérdései közül a három legnépszerűbbet teszi fel Lucy-nek, melyekből kiderül, hogy kedvencünk szerint kollégája remekül süt, minden összejövetelre visz valami finomat és neki is sütött már szülinapi tortát, viccesnek tartana egy spin off sorozatot, melyben Lucy, Miranda Otto (Zelda néni) és Michelle Gomez (Lilith) lennének a középpontban, a történet fő vonala pedig a vakcina keresés lenne, melyet a három nőnek a jelenben, a modern Los Angeles-ben kellene megszerezniük. Végül Lucy kedvenc sorozatbeli szövegéről kérdez Tommy, és nagy nevetés kerekedik, amikor a színésznő a “Jó reggelt, ki kér bacoont?” mondatot említi elsőnek.

Szóval egy nagyon aranyos, tanulságos interjút láthatunk, melyet alább meg is tekinthettek Youtube-on, vagy Tommy Didario hivatalos Instagram oldalán ide kattintva. Három kivágott képet is hoztam Nektek, illetve még két képet kedvencünk Miu Miu-s megjelenéséről. A képekért köszönet a @kiernanbeautiful Instagram rajongói oldalának.

Gallery
Közösségi média | Social MediaSzólj hozzá Te is!


Hozzászólás: