Instyle cikk és Ladies Firsts Podcast Laura Brownnal
2021/04/24

Kiki még április 13.-án részt vett Laura Brownnak, az Instyle Magazin főszerkesztőjének Ladies Firsts with Laura Brown nevezetű podcastjében, melyben megtudhattunk néhány új, vicces újdonságot kedvencünkről. Az Instyle hivatalos oldalán meg is jelent egy cikk erről, ezt most le is fordítottam Nektek.

Kiernan Shipka, Timothée Chalametet viszi a randijaira

Kiernan Shipka nagyon bölcs az életkora ellenére, ami részben annak köszönhető, hogy a Mad Men forgatásán nőtt fel, Sally Draper szerepében.

“A minap is azon gondolkodtam, hogy tulajdonképpen mindig is több felnőtt vett körül, mint gyerek.” – mesélte el Laura Brownnak, az Instyle főszerkesztőjének heti Ladies First nevezetű podcastjében. “Sokszor voltam felnőttek társaságában és folytattam velük komolyabb beszélgetéseket fiatalon. Úgy gondolom, hogy ez formált ilyenné.”

6 éves volt, amikor övé lett a szerep és elmondása szerint a felnőtt kollégái sosem éreztették vele, hogy nem közéjük tartozna.

“Azt hiszem nagyon szenvedélyes, izgatott gyermek voltam, ami bizonyította mindeninek a forgatáson, hogy közéjük tartozom, sosem kezeltek gyerekként, nem éreztették velem azt, hogy kevesebb lennék náluk. Mindig úgy bántak velem, mint egy kollégával, nem egy gyerekkel.” – meséli.

De mégsem a Mad Men volt az első szerepe, már 5 hónapos csecsemőként feltűnt a Vészhelyzet című sorozatban. Természetesen, ma már felnőtt nőként láthatjuk a Chilling Adventures of Sabrina című Netflix sorozat főszereplőjeként, de nem felejtette el honnan indult. Kiernan azt is elmondta, hogy a karantén alatt nézte meg először a Mad Men-t.

“Soha nem láttam még ezelőtt. Mármint láttam belőle részeket, voltam a felolvasásokon, így úgy éreztem tudom mi történik, de sose láttam elejétől a végéig.”

A podcastben mesél arról, milyen volt Januray Jones-al forgatni és ilyen fiatalon Christina Hendricks-el bulizni. És még 6-7 évig biztos tinédzserként fogjuk őt látni a képernyőkön. És szépen lassan a magánéletében is halad. Bevallja, hogy eléggé sajátos módon kerülgeti a randikat – és ebbe Timothée Chalametet is belerángatja.

“Timothée egy ideig velünk élt, így gyakran előfordult, hogy elvittem magammal egy randira, ami ugye cseppet sem udvarias azzal szemben, aki azt hitte ez egy randi lesz.” – mondja.”Ha vacsorázni hívnak vagy ilyesmi, akkor azt mondom, ‘Persze, nagyszerűen hangzik!’. Aztán egy órával a találka előtt küldök egy sms-t, hogy ‘Hé, egy barátom velem van, azt hiszem szeretne csatlakozni.'” – meséli nevetve.

A teljes podcastet itt tudod meghallgatni:

Laura és az Instyle hivatalos Instagram oldalukon tettek közzé két videót, melyek szintén a beszélgetés közben készültek. Az egyik videóban Kiki a randizós stratégiát meséli el és az is kiderül, hogy amellett, hogy Timothée-t vitte magával, a másik dolog, amit mondott, hogy addig nem engedik randizni, amíg a 16 évet be nem töltötte. A másik videóban pedig Laura arra kéri Kiki-t, hogy meséljen arról, hogyan is gondolta a 2008-as vörös szőnyeges pózolását a Variety – Power of Youth jótékonysági eseményen. Kedvencünk nevetve válaszol, hogy ő sem tökéletes és mindannyiónknak vannak hibái, amiket elkövettünk a múltban. A videókat ide és ide kattintva tekintheted meg.

Szintén a podcasthez kapcsolódva került fel az Instyle hivatalos Youtube csatornájára a ’10 Firsts’, azaz 10 dolog, amit Kiki elsőként tett valamilyen témával kapcsolatosan. Ebből megtudhatjuk, hogy az első ital, amit rendelt a Margarita koktél volt, ez nagy kedvence. Szó esik arról, melyik viccre emlékszik elsőnek, itt Kristen Wiig-et és Bill Hader-t említi, a Saturday Night Live komikus párosát, mint akik nagy hatással voltak arra, hogy megismerje a komédiát.

Az első nagy ‘divatfröccsnek’ egy Chanel csizmát mond, míg arra, hogy mikor vállalta először a felelősséget a tettéért azt feleli, hogy nem emlékszik konkrét dologra, de próbálja gyakorolni azt, hogy nemet mond bizonyos dolgokra, ami szerinte ugyanolyan fontos, mint valamire tudni igent mondani.

Kiderült mit teszt vagy eszik Kiki, amikor stresszes, ez pedig nem más, mint a popcorn, tipikus stressz kaja számára. A pandémia elmúltával az első dolog, amit csinálni szeretne az egy játék est, ahol táncolnak, nevetnek, iszogatnak. Mesél arról, hogy az első film, ami igazán lekötötte, azaz Óz, a csodák csodája volt és ekkor eszmélt rá arra, hogy azzal, ha valaki csinál egy filmet, elmesél egy történetet, képes arra, hogy elmeneküljön kicsit a világ elől.

Az utolsó ‘első’ kérdés az volt, mikor érezte magát először sikeres színésznőnek. Erre kedvencünk azt válaszolta, hogy 7 éves lehetett, amikor a helyi Jamba Juice-ban odament hozzá néhány anyuka és mondták neki, hogy minden szombaton nézik a Mad Men-t, akkor nagyon boldog volt. A Sabrina rajongókra is kitértek egy rövidke kérdés erejéig. Kiki szerint a rajongók nagyon lelkesek és soha sem fogja elfelejteni, amikor az egyikük a az ő arcát tetováltatta magára.Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: