Képek a közösségi médiából
2021/02/19

Jó hír számunkra, hogy Kiernan továbbra is aktív Instagram oldalán, így hoztam Nektek néhány új képet. Még február 16.-án töltött fel kedvencünk két képet, amin Insta filtert használ, és kiderül belőle, hogy e szerint milyennek is kellene lennie 2021-ben, mivel kellene felhagynia. Így Kiki idén biztosan nem lesz sem bosszantó, és azzal is felhagy, hogy ennyire drámai legyen – persze ez csak a filter szerint. 🙂 Születésnapi köszöntéseket is írt két embernek is, egyikük nem más, mint a C.A.O.S sorozatbeli Hilda nénikéje, azaz Lucy Davis. A másik hölgy pedig Jazz Singsanong, aki a Los Angeles-ben található híres Thai étterem, a Jitlada egyik társtulajdonosa és szakácsa. Kiernan, ezekkel a szavakkal köszöntötte szeretteit:

@kiernanshipka: Boldog születésnapot @reallucydavis te a természet energiája vagy. Egy fénysugár. Imádlak Nénikém. – Instagram, 2021. 02. 18.

@kiernanshipka: Boldog születésnapot a példaképemnek @jazz_sing. – Instagram, 2021. 02. 18.

Ma pedig szintén sorozatbeli partnerének Gavin Leatherwood-nak gratulált, akinek ma jelent meg első kislemeze a Just For Tonight. “Büszke vagyok rád Gavy” – írta Kiernan, a Nicholas Scratch-t alakító színész pedig reagált is Kiki-nek: “Imádlak keeks!!!”. A single-t itt tudjátok meghallgatni, nekem nagyon tetszik, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. 🙂

Végül pedig a C.A.O.S hivatalos Facebook oldalára is kerültek fel képek, melyek a forgatás emlékeit idézik fel. A képekre kattintva eljutottok a galériába, a közösségi fotókhoz.

Gallery
Közösségi média | Social MediaSzólj hozzá Te is!


Hozzászólás: