Kiernan örülne, ha Sabrina visszatérne
2021/02/07

December 31.-én debütált a Netflix-en a Chilling Adventures of Sabrina utolsó, befejező évada, mely a főhősnő halálával ért véget. A DigitalSpy cikke alapján viszont felmerül a gondolata egy lehetséges visszatérésnek, akár a Riverdale sorozat részeként vagy az HBO Max-on.

A cikk szerint Kiernan rajong az ötletért, hogy Sabrina visszatérjen. A CAOS 4 évada alatt volt pár utalás Riveldale-ről és bár a színésznő nem tudja biztosan vannak-e tervek karakterének visszahozására, de ő mindenre fel van készülve.

“Úgy érzem Sabrina mindenképpen vissza tudna térni, ha akarna. Nagyon okos és miután eltöltött egy kis időt az Édes Túlvilágon, unatkozni kezdett és hiányozni kezdtek neki a barátai, úgyhogy igen, mindenképp lehetségesnek tartom. Soha nem járt Riverdale-ben és én szeretnék oda eljutni, szóval ez is egy opció. Számos lehetőség van, de határozottan nyitott vagyok az ötletre, hogy újra találkozzam vele. Bár bevallom őszintén, fogalmam sincs, hogy tudna visszajönni.” – latolgatta Kiernan, Tommy Didario #LetsStayTogether Instagram Live műsorában.

Felmerültek a pletykák arról, hogy a Warner Bros új streaming szolgáltatása tovább vinné a műsort, de Kiernan erről nem tudott bővebbet mondani.

“Nem tudok erről semmit (HBO Max), semmit nem hallottam, szóval ez van.” – szögezte le Kiernan az Insta Live-ban.Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: