Hasonmások

Azt hiszem biztosak lehetünk benne, hogy minden embernek van valahol a világon legalább egy olyan embertársa, aki hasonlít rá, sőt akár olyan, mintha ikrek, de legalább testvérek lennének. Kiernan sincs ezzel másképp, két hírességgel is össze szokták őt keverni, annyira megdöbbentő a hasonlóság közöttük. Ebben a menüpontban megtudhatjátok – persze, lehet már régen gondoljátok kikről van szó -, hogy kik is ezek a színésznők.

McKenna Grace

McKenna Grace amerikai színésznő 2006. 06. 25.-én született Texas, Grapevine-ben. Hat éves kora óta színészkedik, láthattuk már őt több produkcióban, ezek közül ismertebb szerepei többek között a 2017-es Gifted című film, melyben Chris Evans oldalán alakította Mary Adler karakterét, de feltűnt a Young Sheldon című spin off-ban is Paige-ként, de ez csak kettő a számos film és sorozat közül, melyben már láthattuk. Amint azt láthatjátok a fenti képen, a két színésznő között megdöbbentő a hasonlóság, mintha testvérek lennének. Rengetegszer keverik őket össze, bizonytalanítják el a rajongókat, hiszik őket testvéreknek vagy éppen rokonoknak, ami nem meglepő. Érdekesség, hogy McKenna még a Chilling Adventures of Sabrina sorozatban is szerepelt egy rész erejéig, melyben a fiatal Sabrina Spellmannt kellett eljátszania. McKenna még csak 14 éves, de vélhetően nagy karrier áll előtte. A színészet mellett szeret és tud is énekleni, dalokat is ír, Instagram oldalán szokott is megosztani videókat erről. Akárcsak Kiki, ő is szereti a kutyusokat, van is neki egy, akit Gizmo Fruitsnack DiCaprio-nak hívnak.

Emma Watson

Emma Charlotte Duerre Watson 1990. 04. 15.-én született a franciaországi Párizsban, később, szülei válása után költöztek Oxfordshire-be. Emma 9 éves volt, amikor megkapta a számára világsikert hozó Hermione Granger szerepét, akit 11 éven át alakított a Harry Potter filmekben. Több más szerepben is láthattuk őt, mint a Noé, a Regression vagy a 2017-es Beauty and The Beast Disney adaptációban, ahol énekhangját is megcsodálhattuk. Az ENSZ Jószolgálati Nagykövete 2014 óta, illetve a HeForShe kampány keretein belül harcol a női egyenjogúságért. Jelenleg magánéletére koncentrál, nem aktív közösségi oldalain sem. Kiernan és közte is nagy a hasonlóság – én először azt hittem Emmát látom a C.A.O.S.-ban, pedig éveken át szerkesztettem Emmáról weboldalt -, Kiernan egy interjúban azt is elmesélte, hogy többször kértek már tőle autogrammot Emmaként, mert azt hitték, hogy ő az. Ez persze őt cseppet sem zavarja, sőt örül is ennek a hasonlóságnak.

© kiernanshipka.hu