Párkapcsolatok

Kiernan párkapcsolatairól is elmondható, hogy nem teregeti ki a nyilvánosság előtt a szerelmi életét. Bár több színész kollégájával összeboronálta már a média, mégiscsak két olyan férfi van, akiről sejtjük vagy biztosan tudjuk, hogy szerelmi szálak fűzik őket össze.

Charlie Oldman

Charlie John Oldman 1999. február 11.-én született Gary Oldman színész és Donya Fiorentino modell gyermekeként, három testvére van. Charlie modellként és fotósként tevékenykedik, színészként egy rövid videóban láthattuk. Kiernannel való kapcsolatáról 2019 márciusában röppentek fel először a hírek, amikor lencsevégre kapták őket a Chateau Marmont étteremben. Ezután ugyancsak ez év április 09.-én együtt jelentek meg a ‘Be Natural: The Untold Story of Alice Guy-Blaché’ los angelesi premierjén. A premier előtti napon Charlie Instagram oldalán posztolt egy közös képet (ide kattintva tekintheted meg), melhyez csak egy szivecskét fűzött hozzá. Innentől kezdve volt pár alkalom, amikor Charlie posztolt még Kikivel kapcsolatos tartalmat, de a kapcsolatuk sosem lett megerősítve, néhány hónapig alkothattak csak egy párt, ami biztos, hogy 2019. június elején, még kézenfogva kapták őket le a paparazzók. Barátságuk akár jártak akár nem töretlen, hiszen idén februárban is felköszöntötte kedvencünk Charlie-t a születésnapján a következő szavakkal: “Boldog születésnapot C!!! Imádlak, imádlak!”

Christian Coppola

Christian Coppola 1993. június 01.-én született, foglalkozását tekintve modell, rendező és író. Szülei nem a filmes világban dolgoznak, családneve mégis többet árul el róla, mint gondolnánk, hiszen a híres rendező Francis Ford Coppola családjának távoli rokona. A média 2019 júliusára teszi kapcsolatuk kezdetét, de ez valójában nem feltétlen igaz. Christian már 2019 januárjában feltűnt Kiernan Insta oldalán, és azóta is részese, de ismertségük még ennél is előbbre tehető, ugyanis Christian dolgozott együtt a C.A.O.S. kapcsán Kikivel és a stábbal, már 2018-ban is. Bár kapcsolatuk nem hivatalosan megerősített, de számos Instagram poszt és kép utal arra, hogy komoly a kapcsolat a két fiatal között. Christian 2018 októberében az alábbi – ide kattintva láthatod az eredeti képet is – posztot tette közzé Insta oldalán:

@ccopp: Kiernan a @sabrinanetflix felvételei közben, ami ma mindenhol debütál. Nagyon örülök, hogy a nyár folyamán ellátogathattam erre a gyönyörű forgatásra, és még mindig félelmetes számomra mennyire keményen dolgozik ez a lány. Árnyékként követve őt napról napra a forgatás alatt és figyelni mennyire elkötelezett ennek a karakternek az életre keltésében izgalmas és üdítő volt, ami arra ösztönzött, hogy jómagam is többet dolgozzak. Bravo @kiernanshipka és bravo @netflix, hogy odaadtátok ezt a szerepet az arra legérdemesebbnek, aki nem mellesleg az legkedvesebb és legegyüttérzőbb lány, akivel valaha találkoztam (Hollywoodban és a valóságban is). Nélküled nem lenne Sabrina. – 2018. október 26., Instagram

A fiatalok azóta többször jelentek meg együtt eseményeken, Christian készített már fotósorozatot kedveséről az Instyle Magazinnak, de a Fendi-vel is dolgoztak már közösen. Érdekesség, hogy Christian és Charlie Oldman is jó kapcsolatot ápolnak, többször fotózták már le őket hármasban is.

© kiernanshipka.hu