Május első közösségi képei, edzés és A szolgálólány meséje
2021/05/02

Sziasztok! Megérkeztek május első Instagram képei, melyet Kiki Story-ban osztott meg velünk. Az első képen ő és párja, Christian Coppola láthatóak, a következő felirattal: “Anyuci és apuci visszatértek.” Kiki egy nagyon csinos fekete ruhát visel, amit a következő feltöltött képén is láthatunk rajta, egy szép nyaklánccal kiegészítve. A harmadik képen Kiki bájos ‘barátjával’, a ronda bohóccal lett lencsevégre kapva. 😀

Napvilágot látott két rövid, ám annál inkább inspirálóbb videó, melyen Kiki sokakat – engem biztosan – megszégyenítő módón edz. A videókért köszönet a @kiernanbrasil Instagram oldalának.

Ami még érdekesség, hogy a napokban elárasztotta az internetet a hír, hogy Kiki feltűnik A szolgálólány meséje című sorozat új évadában, ami sajnos nem igaz. Számos ember hitte ezt, és ennek oka is van, aki nem más, mint McKenna Grace amerikai színésznő, aki a megtévesztésig hasonlít kedvencünkre, nagyon sokszor keverik őket össze, hiszik azt, hogy rokonok, erről itt olvashatsz bővebben. Amikor a Chilling Adventures of Sabrina egyik karácsonyi epizódját forgatták még annó 2018-ban, a részben feltűnt Sabrina kislányként, őt alakította McKenna. A The Wrap-nak egy korábbi interjúban a sorozat alkotója Roberto Aguirre-Sacasa azt nyilatkozta, hogy Kiernan küldte el neki McKenna képét üzenetben és csak annyit fűzött hozzá: “Meg kell szerezned McKennát. Olyan, mint én kislányként, a kiköpött hasonmásom.”

Gallery
Közösségi média | Social MediaSzólj hozzá Te is!


Hozzászólás: