Május második hetének közösségi média képei
2021/05/10

Sziasztok! Az elmúlt héten Kiki újabb képeket töltött fel hivatalos Instagram oldalára, melyeket már meg is tekinthettek az oldal galériájában. Az első képen kedvencünk új Insta profilképe látható, a mostanában már többször használt lilás filterrel. Mint azt az előző posztban már említettem, Kiki nemrég közzé tett egy képet, melyen ő és párja Christian Coppola láthatóak újra együtt. Most ismét közös kép került fel, kiegészülve Frankievel és az alábbi leírással: “Boldog család.” Kiki szokásához híven ránagyítva kifigurázta a képen látható “legboldogabb” tagot, aki nem más, mint kutyusa.

A színésznő nem felejtkezett meg idén sem édesanyjáról Erinről, hiszen feltöltött két képet is, még kiskorából Anyák Napja alkalmából. A képekhez röviden csak ennyit fűzött: “Szeretlek Anya.” Három szelfivel is gazdagodtunk, ezeket Story-ba tette ki kedvencünk.

Christina Hendricks május 3.-án ünnepelte 46. születésnapját, mely kapcsán Kiernan két képet osztott meg még a Mad Men-es időszakukból (a sorozatban Joan Harris-t alakította).

Végül a @KiernanSBrasil Twitter oldalának hála, kaptunk egy rajongóival készült fotót, ami nemrég készült egy los angeles-i étteremben és egy képet, amin Kiki szélesen mosolyog a kamerába a 2019-es Billboard Music Awardson.

Gallery
Közösségi média | Social MediaSzólj hozzá Te is!


Hozzászólás: