Március második hetének Instagram képei
2021/03/13

Apróságok szerencsére ezen a héten is akadtak kedvencünkről, hála a közösségi médiának. Az első két képen Kiki egy Tony Soprano-s(a Maffiózók című sorozat fő karaktere, akit a néhai Emmy-és Golden Globes díjas színész, James Gandolfini formált meg) pólóban feszít, melynek különlegessége, hogy a karaktert, mint sellőt láthatjuk a mintán. A póló megálmodója Allison Kirwan, aki a Wild World of AK webshop megálmodója. Kiernan, amint rátalált az oldalára, rögtön nagy rajongója lett, így Kirwan nyilatkozata szerint egy egész Tony Soprano kollekciója van. Kiernan Insta oldalán brilliánsnak nevezte az alkotót és büszkén pózolt szerzeményében. A póló egyébként 28 dollárba kerül és Allison hivatalos oldalán itt tudsz róla bővebben tájékozódni.

A harmadik és negyedik képen Kiernan és egykori Mad Men-es kollégája, Jon Hamm látható, aki Sally Drpaer édesapját alakította a sorozatban. “Boldog szülinapot TV Apu! Az egyetlen és megismételhetetlen Jon Hamm!” – írta kedvencünk a képhez Instagram oldalán.

Utolsó képünket Bridget Brager sztár fodrász tette közzé hivatalos Instagram oldalán. “A nap ragyog ezen a gyönyörűségen” – írta Bridget a képhez, illetve azt is megtudhatjuk, hogy Kiki sminkjét Kara Yoshimoto Bua, a Chanel sztár sminkese készítette. Egyébként Bridget már korábban is dolgozott a színésznővel, például a 2019-es MTV Movie and TV Awards-ra is ő csinálta a haját.

Hamarosan design cserét is tervezek, így ha esetleg nem lesz elérhető valamikor az oldal, előre is elnézéseteket kérem.

Gallery
Közösségi média | Social MediaSzólj hozzá Te is!


Hozzászólás: