Múlt heti közösségi képek, régi/új Fan Girl BTS képek, galéria friss
2021/03/30

Kiki hivatalos Instagram oldalára múlt héten is kerültek fel posztok, most story formájában. Haladnék szépen sorban. Az első linkelt képen Kiernan kutyusával Frankie-vel látható. Kiki imádja a őt, számos képet lehet róluk találni közösségi oldalán. Most is a “Egy kis örömért” szöveggel osztotta meg a közös képüket, illetve ha ellátogattok a galériába találtok még egy egyedüli fotót is a cuki kutyusról.

A második képet kedvencünk a nyugat-hollywood-i Chain étteremmel kapcsolatban osztotta meg. Az étterem Insta oldala nem mindig elérhető mindenkinek (@eatatchain), sokszor privát fiókként jelenik meg, de bizonyos időközönként bárki láthatja a bejegyzéseket. Az oldal lényege, hogy az ételkiszállítás csak limitáltan lehetséges tőlük, a kéréseket privát üzenetben fogadják. Ahogy én láttam különböző ételes boxokat lehet tőlük rendelni egy-egy ilyen rendelési időszakban. Erre pályázott Kiki is, aki imád enni és sikeresen meg is kaparintotta az ő adagját, bejegyzésében pedig promótálja az éttermet.

A harmadik képen komolyabb témára hívta fel kedvencünk a figyelmet. A Los Angeles-ben vagy annak környékén élőknek lehetőségük nyílt a hétvégén egy szájüregből történő mintavétellel regisztrálni, hogy amennyiben a minta kiértékelése során egyezést találnak, mint donor segíthetnek egy leukémiás beteg életének megmentésében. Kiki arra is kitért, hogy aki szeretne segíteni, de nem tud megjelenni a helyszínen, az regisztrálni is tud az alábbi honlapon: join.bethematch.org. Érdekesség, hogy aki online regisztrál, azok postai úton kapnak egy mintavételi csomagot, mely visszapostázás után bekerül a rendszerbe, így ha egyezést találnak egy beteggel, akár a segítségével annak életét is megváltoztathatja. Kiernan mellett egyébként Cara Delevingne is kiállt az ügyért saját profilján.

Volt néhány születésnapi köszöntése is, mint üzenet Finn Jones-nak (innen is ismerheted: Vasököl, Trónok Harca) és Michael Imperioli-nak (innen is ismerheted: Maffiózók, Nagymenők, Lucifer), illetve két viccesebb posztja, melyeket szintén a galériában találtok.

Ashley Streicher sztárfodrász pedig megosztott egy képet kedvencünkről és Gavin Leatherwood-ról, melyhez az alábbi kis szöveget írta:

@streicherhair: Hétfői hangulat. Kiki #STRIIIKEhair hullámos haja, benne néhány jó kis #SUNCATCHER + #DREAMHOUSE kombóval az @randco-tól az álmodozó, könnyed, rendetlen hatásért 😎 #babes – 2021. 03. 29., Instagram

Az Instagram hírek mellett előkerült néhány régi/új kép Kiernan 2015-ös Fan Girl filmjének forgatásáról, melyekért köszönet a @KiernanSBrasil Twitter oldalának.

Az elmúlt egy hétben bár a főoldalon nem láthattatok nagy aktivitást, a háttérben sokat dolgoztam. Felkerült Kiki összes megjelenés képe a galériába, egészültek ki fotósorozatok, lett pár rövid új modul a Kiernan menüben, ezeken a napokban továbbra is dolgozni fogok, érdemes lesz figyelgetni. 🙂

Gallery
Közösségi média | Social Media
Filmek & Sorozatok | Movies & Series > Fan Girl (2015)Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: