Új cím és új kinézet
2021/04/24

Sziasztok! Végre eljött ez a nap is és végre elérhetővé válik az oldal új címén – és új tárhelyén -, a kiernanshipka.hu-n! És hogy mi vezetett ide? Mikor megláttam, hogy Lumiere a demilovato.hu szerkesztője új tárhelyre költöztette az oldalát, mert megunta a Flaunt reklámjait és a limitált mennyiségű tárhely kapacitást, nagyon elgondolkodtam. Engem is nagyon zavartak már a sorozatosan felugró reklámok, amik a bejegyzésem közepén is megjelentek egy ideje. A galéria szintén tele, de ezt Nektek nem kell magyaráznom. A másik pedig az, hogy ezzel az oldallal hosszútávra tervezek, így nem akartam megvárni, míg elfogy a tárhely és akkor kell majd a költözéssel bajlódni, amikor még nagyobb adat mennyiséget kell áthozni, féltem, hogy valamit nem lehetne menteni és most még viszonylag kevesebb veszne oda, ha valami balul sül el.

Így nem vártam sokat és írtam Lumiere-nek, aki nagyon aranyos volt, mert a szinte már zaklatásnak minősülő emaileim ellenére is készségesen és elképesztően alaposan segített és magyarázta el, mit és hogyan is csináljak. Ezért nagyon hálás vagyok és köszönöm neki innen is!

Ha már új tárhely, akkor új domain címet is igényelnem kellett, ami mint láthatjátok, ez lett és elmondhatatlanul örülök neki. 🙂 A régi tartalom áthozása viszonylag könnyen ment, de sajnos a galériát nem tudtam megmenteni, azt újból fel kell majd töltenem, amibe már bele is fogtam.

Végül pedig, hogy teljes legyen a kép, készítettem egy új kinézetet is, hiszen ez is dukál az újdonságok mellé. 🙂 Ha valami nem látszik, olvashatatlan vagy elcsúszik, akkor kérlek jelezzétek felém a chat-ben!

Az elmúlt héten nem voltak frissek az átalakulások miatt, de ezeket hamarosan pótlom. Remélem Ti is osztoztok kicsit az én örömömben és élvezitek majd a reklámmentes Kiernan Shipka Hungary-t!Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: