Új Instagram képek, film hírek, Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
2021/04/04

Sziasztok! Újabb közösségi képekkel érkeztem, melyeket vegyesen, vagy Kiki vagy mások osztottak meg a hét folyamán kedvencünkről. Az első képet Jazz Singsanong osztotta meg, aki nagyon jó kapcsolatot ápol kedvencünkkel, Instagram oldalán nagyon sokszor feltűnik, és mindig kiemeli mennyire támogatja őket Kiernan. A bejegyzésben azt írta, hogy nagyon hiányolja az összes “kedvenc lányát”, és Kiki is reagált rá kommentben: “Hiányzol Jazz.”

A héten sem feledkezett meg a születésnapos barátairól, így most Kate Micucci-t (innen is ismerheted: Agymenők, Scooby-Doo animációs filmekben Velma hangját évek óta ő kölcsönzi) köszöntötte fel, aki március 31.-én ünnepelte 41. születésnapját.

A harmadik képet Laura Brown osztotta meg Instagramon, ő az Instyle Magazin főszerkesztője és ő is nagyon szereti Kiki-t, 21. születésnapján is felköszöntötte őt, és leírta, hogy bár nem ő az édesanyja, de nagyon büszke rá, ezt a bejegyzést ide kattintva nézheted meg. A friss képhez az alábbiakat fűzte:

@laurabrown99: Újra együtt @kiernanshipka és izgatottan jelentem, nyugodtabbak vagyunk, mint valaha. – 2021. 04. 01., Instagram

@kiernanshipka: Maradj nyugodt. – 2021. 04. 01., Instagram

A negyedik képet a Netflix tette közzé, melyen egy montázst láthatunk kedvencünkről, különböző filmjeiből (C.A.O.S., Behavazva, The Blackcoast’s Daughter és A Hallgatás), a Netflix pedig úgy gondolja ezek a karakterek azok, akik a küldetés elfogadásának a királynői.

Az utolsó képet Kiki töltötte fel Insta Storyba a mai nap, miközben békejelet mutatva egy jegeskávé (vagy valami hasonló :D) társaságában ücsörög az asztalnál.

Nem linkeltem képként, de kedvencünk szintén Story-ban osztotta meg azt a képet, melyen egy ajándék csomag látható a Flamingo Estate márkától, mely többek között kozmetikumokkal, csokoládé és méz előállítással, illetve organikusan előállított termékekkel foglalkozik. Kiki-nek most új roséjukat, a Pink Moon-t küldték el, melyet sóval permeteztek és holdfény alatt érleltek a leírása szerint.

Apró információ ugyan, de Kiernan új filmjét a Strangers of Argo Hill-t, Michigan-ben, azon belül pedig Detroit-ban fogják a hírek szerint forgatni, a megjelenési dátumról még továbbra sincsenek hírek. Kedvencünk a filmben Elizabeth Derringer bőrébe bújik, a film rövid leírását pedig elhoztam nektek is:

Thomas Blitzhalter felfedez egy alternatív univerzumot, melyben egy Sythian nevű hatalmas boszorkány uralkodik. Thomas és nővére, illetve barátaik megismerik az idegeneket, ellenségekkel találkoznak, miközben saját démonjukat és valójukat is kiismerik. Valya megmentéséért harcolva arra is rájönnek, hogy a kimenetel a Föld számára is végzetes lehet.

Végezetül szeretnék minden kedves látogatómnak Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni, remélem ebben a járványhelyzetben is a lehető legjobban telik ez az időszak Nektek!

Gallery
Közösségi média | Social MediaSzólj hozzá Te is!


Hozzászólás: