Új szerep: Treat
2021/09/19

Nemrégiben került bejelentésre Kiernan új projektje a ‘Treat’, mely a Cadence13 Stúdió első teljes hosszúságú thiller podcast-je. A C13 Stúdió hangosfilmként írja le a produkciót, melynek kedvencünk lesz a főszereplője.

A ‘Treat’ jelenleg gyártás alatt áll, és széles podcast platformokon fog debütálni idén október 25.-én, hétfőn. A filmet a C13Features új Audacy’s Cadence13 részlege jegyzi, együttműködve a Endeavor Content-el, ami egy amerikai holdongtársaság.

A ‘Treat’ sztorijának írója Nathan Ballingrud, és egy tökéletesnek tűnő kisváros történetét meséli el, melynek lakói szövetséget kötnek egy titokzatos természetfeletti erővel bíró kívülállóval, hogy véget vessenek a társadalmi zűrzavaroknak, de ennek ára van. Amikor a város elmarad a “fizetséggel”, egy tinédzserekből álló hármas, Allie West (Kiernan karaktere) vezetésével nekilát, hogy felfedje ezt a titokzatos erőt. A további szereplők kiléte a következő hetekben fog napvilágot látni.

“Örülök, hogy Allie-t játszhatom. Erős akaratú, összetett személyiséggel rendelkező fiatal lány, óriásai teherrel a vállán: ő a felnőtt a családjában, még csak egy tinédzser, aki most válik felnőtté. Eljátszani őt és elirányítani ebben a világban, igazi kiteljesedés számomra. A ‘Treat’ egy egyedülálló hangosfilm és történtet, nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek ennek a C13Features segítségével.” – mondta egy közleményben Kiernan.

Kiernan a produkció vezető producere is lesz a Cadence13 feje, Chris Corcoran oldalán. A Cadence13 Stúdió fő vonala továbbra is az egy epizódos podcast sorozatok maradnak, de remélik, hogy az olyan stílusú filmek, mint a ‘Treat’, nagy sikert fognak aratni.

A ‘Treat’-el, mint kezdő hangosfilmjével a stúdiónknak igyekeztünk a prémium minőségre és a tökéletességre összpontosítani, különösen odafigyelve az eredetiségére ennek az újításnak és a történtet mesélésnek. A szerepek kiosztása különösen fontos elem volt ennél az új vonalnál, és nagyon izgatottak vagyunk és különösen nagyon megtisztelő, hogy Kiernan elvállalta Allie szerepét. Alig várjuk, hogy lássuk őt ebben a kulcsfontosságú szerepben, és hisszük, hogy segít majd a ‘Treat’-et olyan szintre emelni, amelyet szeretnénk.” – nyilatkozott Chris Corcoran.Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás: